september en oktober

15/10/2015
By Monique

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”722″ img_link_target=”_self”][vc_column_text]

Laatste weekend van september was het weer tijd voor KunstBakens, kunstroute in Maas en Waal. Voor het eerst mijn nieuwe serie tekeningen gepresenteerd, zag er mooi uit. Blij was ik ook met mijn collega/gastexposant Gert de Mulder met haar vrolijke stoere keramiek en haar bijzondere lampen van gerecycled plastic (foto). Fijn publiek en mooi weer!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”723″ img_link_target=”_self”][vc_column_text]Er worden steeds meer evenementen georganiseerd om mensen vertrouwd te maken met mogelijkheden rondom afscheid, rouw en asbestemming. het mag allemaal wat persoonlijker en lichter. Ik ben er blij mee want kan laten zien dat ik Herinneringskunst maak.
Zondag 27 sept was er van alles te beleven in Oss, compleet met dansende kistdragers uit Suriname.
Zondag 11 oktober ook een uitvaartbeurs in Tegelen (foto).
Zaterdag 10 oktober was ik te gast tijdens een symposium voor mensen in de Palliatieve zorg.Ik mocht er mijn Herinneringskastjes en objecten laten zien en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Een bijzondere dag, warme belangstelling en mooie nieuwe contacten gelegd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply