Funeral Fair in Van Nellefabriek 9 april 2017

11/04/2017
By Monique

Wat een plek, die Van Nellefabriek! Blij dat ik mijn Herinnerings kastjes en kistjes heb getoond op deze Funeral Fair. Prima georganiseerd, heel divers qua deelnemers, zeer inspirerend voor bezoekers maar ook voor deelnemers, mooie reacties gehad op mijn werk en contacten gelegd voor de toekomst. Kortom het was een succes ondanks het (te) fraaie weer en de Marathon in Rotterdam.

2 Comments

 1. |

  Dag Monique,

  We vonden je werk zo bijzonder dat we op onze website een link hebben gemaakt.
  Ik hoop dat we direct of indirect nog met elkaar te doen krijgen.
  Complimenten en fijn je ontmoet te hebben.

  Een goede groet,
  René Dullaart-Heijkoop
  Effero uitvaartverzorging

 2. Monique
  |

  hallo René, ik zie nu pas je berichtje op mijn website. Wonderlijk he, hoe je ‘zo maar’ mooie dingen en fijne mensen tegen kunt komen. Ik ben heel dankbaar en blij met de link op jullie site. Mijn inspanningen van de afgelopen drie jaar beginnen nu eindelijk vruchten af te werpen: mooie contacten en waardering voor mijn herinnerings kastjes en – kistjes. Het ga je goed en ik laat je weten als iemand via jullie site reageert. Monique

Leave a Reply